Акти Салоникиоу (Салоникиоу плажа)
Ситонија, Халкидики, Грчка, П.О 63078
7 км од Агиос Николаос на Пиргадикиа
E-Mail: contact@akti-s.gr

Телефон:
+30 69 72 358221
+30 23 750 92311